miercuri, 14 aprilie 2010

Ziua Bebukanului


Gata; precum bănuiaţi deja, a sosit şi aniversarea Bebukanului. Kiki împlineşte astăzi trei ani, însă genitorii şi bunicii au sărbătorit-o, ca oltenii grăbiţi, încă de sâmbătă. S-a consumat un grătar fabulos (cârnaţi, copane de pui, cotlet de porc, plus câteva ciuperci amărâte, să se bucure şi vegetarienii), dibaci rumenit de tataie Vasile, s-a mâncat tortul de ciocolată, pregătit de mamaie Rodica, şi s-au desfăcut cadourile: Buni şi tataie Bastu i-au adus un splendid set de role, susmenţionata pereche de bunici, o frumoasă bicicletă (cf. supra), iar părinţii, că sunt mai râmoşi şi mai utilitarişti, o bucătărie de jucărie. În fine... Astăzi, Buni o anunţă cu mare pompă pe BB că a venit ziua ei, la care copila, derutată de accelerarea ubuescă a timpului exterior, se miră: "Iarăşi?".

6 comentarii:

  1. Inca o data, la multi ani!
    BB are parte de o zi cu repetir!
    Atentie sa nu dereglati temporal Bebukanul, ca cine stie ce iese!

    RăspundețiȘtergere
  2. Kiki is beyond time, Kiki is Kalateet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmin, the time is out of joint...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, Ellie, si as gandi problema rasturnat: timpul e dincoace de BB. Pe ea o atinge doar degetul fin al lui Chronos. Si asta numai cand are ea chef...

    RăspundețiȘtergere
  5. BB rulz! Sau, in traducere bucuresteana: BB ruleaza. Acum, ca are role, si la propriu.
    La multi ani lui Kiki!

    RăspundețiȘtergere
  6. This is uncanny... Exact in acknowledgments la noua mea carte, pe care o finalizez luna asta, scriam "Kiki still rules".
    Multumesc, Allie.

    RăspundețiȘtergere