joi, 24 noiembrie 2011

Cinci kilograme de Haribo


Exasperați de mișcările browniene bebukanice, bieții genitori recurg la arma de prost-gust a amenințării: „Dacă nu ești cuminte, te dăm la niște străini și luăm pe tine cinci kilograme de bomboane Haribo”. Kiki nu se lasă convinsă: „N-o să mă dați”. Abia acum se prind și tăntălăii că e ceva în neregulă cu serenitatea copilului: „De ce?”. BB precipită ghilotina logicii asupra grumazurilor descoperite: „Păi, atunci cine o să mai mănânce bomboanele?”.

4 comentarii:

  1. Nu vreau sa va intreb cum de ati ajuns la cifra cinci ca s-o pretuiti pe cea nepretuita. Asta e alta problema. Sunt insa foarte curios de tocmai Haribo si nu, sa zicem, Katjes, Maoam, Mamba sau alte dracii de genul acesta. O fi din cauza reclamei? ("Haribo macht Kinder froh / Und Erwachsene ebenso!")

    RăspundețiȘtergere
  2. Lui Kiki ii plac foarte mult jeleurile alea de la Haribo - ii luam mai ales gummibaerchen. Mama si Abu nu prea se ating de asa ceva, fiindca prefera ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ne traduceti si noua ce zice reclama, care mai stiti putina germana. s-ar mai gasi niste bebukani pe langa blog care sa baloteze niste kg de haribo. numa` sa nu fie chinezesti, de la dragonul rosu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haribo ii bucura pe copii si pe cei mari deopotriva - hehe, alta era situatia daca invatati mai cu ravna la anumite ore pe vremuri, nu spun care :-P

    RăspundețiȘtergere