luni, 22 martie 2010

Devi la comandă


BB s-a îndrăgostit de un desen animat chinezesc, descriind zidirea lumii de către o zeiţă binevoitoare (gnoza Marii Mame era deosebit de productivă şi în Extremul Orient). Pasiunea o împinge pe Kiki să urmărească filmuleţul chiar şi de şapte ori la rând, pentru a ne menţine în sfera numerologiei mistice. La capătul unui asemenea tratament de îndoctrinare shaktikă, Bebukanul are un singur dor: "Vreau şi mie (sic!) o zeiţă aici".

4 comentarii:

  1. Sa stii ca nici n-are pretentii foarte mari. De neinteles sunt insa genitorii, care nu se indupleca sa implineasca dorinta abolut normala a lui Kiki!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa-i trimit pe cei doi la Real sau la Selgros; ma indoiesc ca se gasesc zeite la Billa. Merita incercat si la Metro.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Kaufland e un fel de promotie la zeite: eu am fost abordat de una saptamana trecuta, care mi-a spus o poezie tinznd spre un vulgar scabros: "Buna! Sunt fetita roz. Ia-ma cu tine acasa si iti pot schimba viata!". Facea promotie la ceva, habar n-am la ce, era ceva cu Bingo sau cam asa ceva. Iata, asadar, locuri unde se pot cauta zeite.

    RăspundețiȘtergere
  4. E adevarat, sunt tot felul de promotii si la zeite, si la demiurgi. Trebuie cautat cu rabdare...

    RăspundețiȘtergere