duminică, 14 martie 2010

Ziua mamei


Ca şi în cazul aniversării lui Abu, nu ştiu cum să vă transmit o ştire ca aceasta altfel decât direct: acum trei zile, a fost ziua mamei, pe care însă am sărbătorit-o abia ieri. BB i-a cântat, cu patos, "La mulţi ani" şi "Happy Birthday" (ultima chestie fiind învăţată nu de la Abu, cum v-aţi fi aşteptat, ci de la buni), fără a omite însă ultimul şlagăr, "Melcul" (personajul eponim a fost pişcat de o furnică; eu decelez, cu oroare, şi un substrat sexual în intrigă, însă poate că mă lovesc de ceea ce Umberto Eco numea "limitele interpretării). Mâncarea a fost variată, gustoasă şi îmbelşugată; probabil că, dacă n-ar fi fost criză, am fi avut la dispoziţie mult mai puţine lucruri. Kiki vă urează poftă bună şi somn uşor în continuarea programului.

5 comentarii:

  1. La multi ani mamei! Si sa aiba parte de cat mai multe urari de "la multi ani" in inegalabila interpretare a lui Kiki!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate Kiki sa-si imagineze ca sunt 28 de ani de cand o cunosc pe gratioasa sa mama? "Mais où sont les neiges d'antan?"

    RăspundețiȘtergere
  3. Ellie, au trecut deja 28 de ani? Si sa vezi ca, pana ne prindem ca au trecut, vor mai trece 28. Ca intr-o upanishada urbana...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere