sâmbătă, 5 februarie 2011

Salvarea vine de la blog


Aproape că nu trece zi în care BB să nu dea o dumă blogărabilă. Astăzi, de pildă, la masă, ea are o replică scurtă, dar miezoasă, care îi face pe mama şi pe Abu să se tăvălească pe jos de râs (sincer, nu vreau să vă frustrez aiurea, dar chiar nu-mi amintesc fraza). După ce hohotele se ostoiesc, Kiki întreabă calm: "Ce-am mai zis? De ce râdeţi?". "Ai zis ceva tare", vine răspunsul genitorilor. "Să punem pe blog atunci", propune Bebukanul.

12 comentarii:

  1. Blogul ca stare-martor. Kiki incepe sa isi cunoasca impactul mediatic virtual.
    Pe de alta parte, remarcabila bogatia si diversitatea obiectuala din cada!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, Cosmin, numai noi stim cat ne-am canonit sa strangem toate jucariile alea, care, desigur, trebuie sa fie impermeabile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice filosof in devenire nu poate sa nu fie sensibil la agora (chiar o agora virtuala), loc al desfasurarii lui. E "normal" ca publicul sa fie instiintat asupra gandurilor, spuselor filosoficesti care il incearca (mai ales in aceasta perioada in care "se traieste" doar "in direct"). E modul de a centra lumea in propria persoana. Asa incat grija lui Kiki pentru publicul bebukanic (am spune chiar fanii bebukanici, dar cuvantul fan ni se pare atat de "usor") e legitima. Iar publicul nu poate fi decat incantat (dubla potentare narcisista...) si recunoscator .

    RăspundețiȘtergere
  4. @someone: ai dreptate: "fani bebukanici", ai punctul pe I. In curand infiintam un fan-club BB?

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord... :) Abu poate inaugura Bebukanic-Fan-club! Sa caute Kiki o sigla!

    ...

    Dar traim in Romania, un fan-club parca e prea putin. Mai bine un partid! Si nu ne-ar sta bine fara o ierahie, ca in orice partid serios. Sa incercam... Kiki, mentor si presedinte de onoare, Abu, presedinte executiv. Bunicii, prietenii, colegii de joaca si someone (cu voia dumneavoastra...), membri. Mama... nu stim si nu indraznim sa ne pronuntam. Iar dumneavoastra, domnule Cosmin, va trebuie sa negociati cu Abu functia. Indraznesc sa cred ca membru e putin.
    Poate reusim sa castigam niste alegeri...


    Reclamatiile cu privire la impartirea functiilor va rog, pe adresa lui Abu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum suna, dragi prieteni, retorica modestiei la Bunicuta? Cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista...
    Personal, nu va sfatuiesc sa-l alegeti pe Abu presedinte executiv: nu exista exemplar mai daunator mediului decat omul care vrea sa fie cinstit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu, daca imi permiteti, candid-ez pentru postul de Zoe...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cinstit???!!! Prieteni, politic suntem pierduti. Adio alegeri! Partidul a pierit pe mana lui Abu. Ce sa faci cu un presedinte cinstit? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Atunci il recuzam pe Abu din functia de prezident si il punem ceva director de imagine, "piarist" sau PR-ist, cum doreste 'mnealui. Ramanem la varianta cu BB presedinte, e vremea femeilor in politici!
    Nu am mari pretentii, daca imi da si mie Abu o functie acolo, e perfect, daca nu, sunt prea onorat sa fiu si membru! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei, n-o luati si voi in tragic: fiti atenti la nuante, am spus ca Abu VREA sa fie cinstit, nu ca e...
    Zoe, fii barbata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne-ai linistit, Abu! De fapt, toti cei care comentam aici, suntem cam "nocivi" mediului inconjurator. Asa ca sa numim noua formatiune politica "Partidul Nociv"!

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa da. Daca s-ar numi "nociv" as vrea sa ma alatur. Si ar fi primul partid din istoria lumii care nu ar dori sa castige alegerile. Doar distractie si Bebukan.

    RăspundețiȘtergere