marți, 2 februarie 2010

Aere cu diamante


Acum, că are doi ani şi aproape zece luni, Bebukanul priveşte înapoi cu dispreţ: "Când era mică, BB zicea tololon, nu televizor, cacucor, nu calculator, ocon, nu rechin". Personal, dezaprob cu tărie acest sentiment de ortoepie mic-burghez şi o chem pe Kiki să-şi facă autocritica. Nu pronunţa şi tovarăşul Ceauşescu Nicolae, până nu l-a mai lăsat tovarăşul Iliescu Ion, "pretini", "agenturili" şi "falş"?

5 comentarii:

  1. Ohoho...si mai avea Nea Nicu: "muncipilii", "salopetilii", "Sevila" (cand a castigat Steaua Cupa Campionilor) etc. Avand acest sentiment al corectitudinii exacerbat, BB nu are mare viitor de presedinte. Nici macar de europarlamentar. Sad sad sad!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, dar poate ca, intrand in diplomatie, va putea candida pentru un post la Consulatul Roman de la Kabul, din sudul Republicii Moldova. Sau era vorba despre capitala Afghanistanului, Cahul... Uite ca nu mai stiu; trebuie sa-l consult pe presedintele nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Presedintele e derutat din cauza abuzului de mov. Tot invocand flacara purpurie a trezit fortele serpiliene si balauriene, care au profitat de ocazie si ne-au transmis, de fapt, folosind Primul Marinar drept medium, locul unde vor ateriza OZN-urile cu stramosii indepartati ai oamenilor pamanteni (sic!) care vin, din negura vremurilor si a galaxiilor, sa ne ajute sa rambursam imprumutul catre FMI din conturile lor extraterestre.

    For further reference:
    OTV; toate cartile de Pavel Corut; Realitatea TV

    allie(n)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alienii vor ateriza in cartierul Pantelimon, unde se gaseste Noul Ierusalim visat de Blake, aducandu-i cu ei pe Ioan Botezatorul, pe Elvis si, ca sa completeze echipa cu o femeie, pe Michael Jackson.

    RăspundețiȘtergere