luni, 8 februarie 2010

Dieta cu ruj


Oamenii urmează diferite diete, iar ele sunt respectabile atâta vreme cât conţin carne. Dacă avem în vedere însă cutumele gastronomice din România, există şi extremişti periculoşi: dintre ei, unii sunt vegetarieni (ăştia trebuie biciuiţi în piaţa publică, pentru că se fac vinovaţi de coruperea bunelor moravuri), alţii - vegani (ăştia trebuie direct executaţi, fără proces, fără drept de apel). Numai o minoritate insignifiantă se hrăneşte cu ruj; singurul exemplar autentificat din acest grup culinar este BB. Pe când muşca pofticioasă din batonul cărămiziu, Kiki a fost surprinsă şi arestată de Poliţia Stomacului. Nu vom reveni cu amănunte.

3 comentarii:

  1. BB a implementat o noua dieta, ii trebuie un brevet si publicitate internationala. O dieta indicata pe timp de criza. BB calca cu nadejde pe urmele lui Jasmuheen si a dietei sale cu lumina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Razi tu, razi, Cosmin, dar nu-i rasul tau, fiindca una e sa basculeze rujuri nevinovate (gen Avon) si alta e sa dea iama prin chestii grave (gen Pierre Cardin)...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hopa!!! N-am stiut aceste amanunte relevante! retractez: nu e o dieta de criza, dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere