sâmbătă, 5 iunie 2010

Sura Scalpărilor


Din Craiova şi este cu o grămadă de semne.

Gospodinele cu batic verde din ţara noastră declanşează jihad-ul împotriva clasei politice: principalele posturi de televiziune (OTV, Etno, Taraf) vor transmite, live, scalpări, în stil Aldo the Apache, ale mai multor miniştri. Din fericire, atât preşedintele, cât şi premierul (nu există litere suficient de mici pentru a le transcrie numele) sunt deja scalpaţi - urmează să expire at their own pace. Geronimo!

7 comentarii:

  1. Pana si coiful samurailor era prevazut (in zona Sahasrarei), cu o mica deschidere, care permitea Zeilor sa ptraunda in corpul acestora si sa ii ajute in timpul razboiului. Asadar, gospodine din toate tarile,la lupta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu le mai gatim pastele al dente, sa le ratam bechamelul la lasagne, sa le inmuiem prea tare piscoturile din tiramisu, sa le sleim piadinele, sa le ardem pizzele si sa-i facem sa confunde grana cu sapunul de casa. Asa lupta Galibardi - numai cu o mie de sabotoare casnice.

    RăspundețiȘtergere
  3. "(S)ca(l)pul lui Motoc, vrem!"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. a, in plus, va fi servita numai cafea americana, in cani enorme, nu in cescute, fara spuma, iar pentru cappuccino, frisca fa deveni un optional, se va gasi doar pe sub mana, la colturile barurilor. va fi abolita cafeaua de orz iar clasica brioche de la micul dejun se va inlocui cu greoaie oua à la coque, acompaniate de caramizi de sunca presata sau nu! brrrrrr...revolutie sa fie, dar s-o stim si noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca e rivolutie, musai sa gasim scris la gazeta. Nu se poate face rivolutie fara aprobare de la militie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Abu for president! In felul asta, dupa ani si ani de asteptari, batranul Platon se poate mangaia satisfacut, pe burtica. asta daca nu e deja printre noi...

    RăspundețiȘtergere