vineri, 31 decembrie 2010

Faza anului




Probabil că filmuleţul de mai jos reprezintă faza anului: vă invit să râdeţi fără jenă de Kiki, care, de altfel, neconsolată de nici unul dintre genitori, ajunge să-şi spună, cu tandreţe, "BB". Ce inimă de piatră a avut operatorul, care a continuat să filmeze în pofida a orice?
(În definitiv, încercaţi să răspundeţi dumneavoastră la întrebările Bebukanului, dacă vă credeţi aşa de tari.)

N.B. Pentru o vizionare optimă, dublu click pe imagine.

3 comentarii:

  1. GENIAL, GENIAL, GENIAL si e inca putin spus. Nu stiu ce sa admir mai intai.

    Intrebarile filosofice adresate de Kiki, erou inlacrimat, zeilor cumpliti si nemilosi, care au indraznit sa isi dea acordul pentru o tranta strasnica, sunt urmate de tacerile cerului vinovat de a fi pus la incercare un astfel de copil. Cerul a fost mustrat si pe buna dreptate. BB a simtit ca pentru ratacirile si trantele noastre (existentiale) zeii sunt vinovati, zeii care fac si apoi se ascund si tac. Am incadra fragmentul prin profunzimea rascolitoare a intrebarilor ("de ce?" si "de ce nu am cazut pe moale?" - intr-adevar, mi-am spus surprins, de cate ori in viata nu am plans pentru ca nu am cazut pe moale...) si revolta impotriva destinului care pune piedici ca sa iei trante, ca demn de o tragedie greaca, daca nu am sti ca are un happy end: eroina noastra inlacrimata (care se alinta induiosator bebe - faza de respiro cand eroul se regaseste, isi recapata puterile pentru a mai mustra odata zeii ingrati si pitulati cine stie pe unde de rusine) va fi imbratisata, sarutata si consolata (cu intarziere!!!) de genitorii ei. Care genitori probabil si-au pierdut cumpatul in fata perfectiunii acestui moment, preferand fiorul estetic panicii parintelui panicat si grijuliu.
    Coplesit si eu de un astfel de moment nu pot decat sa-mi spun ca genitorilor nu le poate fi usor cu o astfel de minune de copil. Dar nu ma indoiesc ca se straduiesc sa faca fata. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bebukanul va multumeste pentru comentariul consistent si pentru minunatul sau parfum existentialist.

    RăspundețiȘtergere
  3. voi ati raspuns la o parte din intrebarile puse de kiki, iar ea s-a simtit datoare sa le puna inca cel putin o data pe cele la care nu ati raspuns. macar la majorat sa ii explicati de ce nu a cazut pe moale.

    RăspundețiȘtergere